1985-ben Vendéglátó ismeretekből, 1994-ben Gazdasági ismeretekből, 2000-ben Vendéglátó eladói ismeretekből, míg 2004-ben, majd 2011-ben Vendéglátó és turizmus ismeretekből írtam tankönyvet. A tankönyvek mellett számtalan tankönyvpótló jegyzetet készítettem, főleg felszolgálási ismeretekből (Pincér ismeretek, Pincér kiskáté), illetve a kétszintű érettségire történő felkészítéshez.
2004-ben a Nemzeti Szakképzési Intézet megbízásából módszertani útmutatót készítettem a Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek szakmai előkészítő érettségi tantárgyaihoz. 2008-ban az új típusú pincér szakképesítéshez állítottam össze tanulási útmutatót.
Szakcikkek publikálásával is foglalkozom, többek között a RAABE könyvkiadó Vendéglátósok kézikönyve kiadványában és a Pincér újságban jelentek meg cikkeim.
2004-ben szerzőtársammal, Mészáros Tiborral közösen írtunk egy könyvet a vendéglátó rendezvényekről “Villásreggelitől a gálavacsoráig” címmel.