Feltételek a terjesztők és oktatási intézmények számára

Megrendelés, utánrendelés

A megrendeléseket minden esetben írásban (levélben, e-mailben vagy interneten) kérném leadni. A rendelések, utánrendelések teljesítése egész évben folyamatos.

Visszaigazolás

A leadott könyvrendelésről visszaigazolást küldök a megrendelőnek.

Szállítás

A megrendelt kiadványok szállítása postai úton történik. 20 000 Ft bruttó számlaértékű megrendelés alatt a postai feladás költsége a megrendelőt terheli, e felett az árak tartalmazzák a csomagolási és postai költségeket is.

Terjesztési jutalék

Terjesztési jutalékot csak előzetesen megkötött szerződés alapján áll módomban fizetni.

Fizetés

A számla ellenértékét átutalással vagy a számlához csatolt csekken kérem 15 napon belül rendezni.

Visszáru

A visszáru mértéke 20 db-nál nagyobb megrendelés esetén kiadványonként a leszállított mennyiség 5%-a (a mennyiség meghatározása felfelé kerekítéssel történik). Ettől előzetes egyeztetés mellett lehet csak eltérni.

Csak olyan kiadványokat fogadok visszáruként, amelyek sérülésmentesek és még nem használtak. Kérem ebben az esetben is a számla végösszegét kifizetni szíveskedjenek, visszáruzás esetén a korrekciós számla megküldésével együtt utalom vissza az ellenértéket. A visszáruzott könyv után nem jár jutalék.

A visszáru postaköltsége a megrendelőt terheli. Nem tudok elfogadni olyan visszárut, amelyet utánvéttel vagy portósan adtak fel, vagy esetleg használt jegyzeteket tartalmaz.

A visszáruzás határideje a könyv átvételét követő 1 hónap.

A nyomdai hibás kiadványokat korlátozás nélkül, a kiadvány megküldése után azonnal cserélem (ebben az esetben a visszárut portósan szíveskedjenek címemre feladni).