Internetes tankönyv |
|
Sulinet Digitális Tudásbázis (SDT)
Vendéglátó és turizmus ismeretek A programban a következő helyen található: http://sdt.sulinet.hu/Default.aspx?cid=7471c34c-6ea2-4af7-b1ea-a8f151472c9d |
|
Vendéglátó és turizmus ismeretek II. |
|
OE Voleszák Zoltán, Sopron 2005. 2760 Ft Tankönyvvé nyilvánítása lejárt, tankönyvjegyzékben nem szerepel. Tankönyv a vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportos alapozó ismeretekhez a 11. évfolyam számára. |
|
Vendéglátó és turizmus ismeretek I. |
|
OE Voleszák Zoltán, Sopron 2005. 2760 Ft Tankönyvvé nyilvánítása lejárt, tankönyvjegyzékben nem szerepel. Tankönyv a vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportos alapozó ismeretekhez a 11. évfolyam számára. |
|
Vendéglátó eladói ismeretek |
|
Képzőművészeti Kiadó, Budapest 2002.
A tankönyv a hagyományos vendéglátó eladó szakképesítés számára készült, és mindazokat az elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza, amelyek birtokában a vendéglátó eladó képes lesz ellátni feladatait. |
|
Gazdasági alapismeretek |
|
Műszaki Könyvkiadó, Budapest 1994.
A vendéglátás-idegenforgalmi szakmacsoport tanulói részére készült ez a könyv a Gazdasági környezetünk tantárgyhoz. A tankönyv célja, hogy a tanulók az alapvető gazdasági ismeretek elsajátítása után ismerjék és értsék a gazdasági élettel kapcsolatos legfontosabb alapfogalmakat, összefüggéseket. A könyv elsajátításával a tanulók képesek lesznek jellemezni a háztartásokat, a vállalkozások és a gazdasági szereplők kapcsolatát. Megértik a legfontosabb gazdasági és pénzügyi fogalmakat, valamint az állam szerepét. Ezeket az ismereteket a diákok a későbbi tanulmányaik során, valamint saját ügyeik intézésben is fel tudják használni. |
|
Vendéglátó ismeretek III. |
|
Kísérleti tananyag a vendéglős szakma kísérleti oktatásához, HungarHotels 1987. Készült az OKKFT TS-4/1.3. Adaptív Szakképzési Modell kutatási alprogram keretei között. |
|
Vendéglátó ismeretek II. |
|
Kísérleti tananyag a vendéglős szakma kísérleti oktatásához, HungarHotels 1988.
Készült az OKKFT TS-4/1.3. Adaptív Szakképzési Modell kutatási alprogram keretei között. |
|
Vendéglátó ismeretek I. |
|
Kísérleti tananyag a vendéglős szakma kísérleti oktatásához, HungarHotels 1987. Készült az OKKFT TS-4/1.3. Adaptív Szakképzési Modell kutatási alprogram keretei között. |
Korábbi tankönyveim