Jelenleg kapható kiadványok

Mészáros Tibor – Voleszák Zoltán: Villásreggelitől a gálavacsoráig

Második. javított kiadás.

508 oldal, VZ-MÉV211, 4990 Ft + postaköltség

20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018

A kiadvány az új  31 811 04 számú Vendéglátó eladó részszakképesítés szóbeli vizsgájához készült.

292 oldal, VZ-RVE181, 3800 Ft + postaköltség

22 pincér szóbeli tétel 2017

A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A pincér szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza.

413 oldal, VZ-KPU171, 4620 Ft + postaköltség

20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2018

A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A vendéglátásszervező szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza.

448 oldal, VZ-VSZ171, 4620 Ft + postaköltség

Felszolgálási ismeretek 2017

A kiadvány mindazokat az alapismereteket tartalmazza, amelyekre a pincér szakmában szükség lehet.

317 oldal,  VZ-FEL171, 4200 Ft + postaköltség

10045-12 Gazdálkodás – Vendéglátó gazdálkodás

A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vendéglátó gazdálkodás tantárgyához tartozó teljes, az aktuális jogszabályi előírásoknak megfelelő ismeretanyag.

277 oldal, VZ-KGA141, 3600 Ft + postaköltség

10045-12 Gazdálkodás – Szakmai számítások

A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakmai számítások tantárgyához tartozó teljes, az aktuális jogszabályi előírásoknak megfelelő ismeretanyag.

260 oldal, VZ-KGA142, 3250 Ft + postaköltség

10047-12 Felszolgálás alapjai I.

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.

270 oldal, VZ-KPC141, 3200 Ft + postaköltség

10047-12 Felszolgálás alapjai II.

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.

234 oldal, VZ-KPC142, 2800 Ft + postaköltség

10074-12 Felszolgálás

A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.

360 oldal, VZ-KPC143, 4000 Ft + postaköltség

Vendéglátásszervező-vendéglős komplex szóbeli 2015

A kiadvány a vendéglátásszervező-vendéglős szakképesítéshez készült a 25/2014. (VIII.26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A szóbeli vizsga kidolgozott tételeit tartalmazza.

302 oldal, VZ-KPP151, 4200 Ft + postaköltség

Schnitta Egyesület: Új Schnitta 2017

A Schnitta Egyesület kiadványa a legújabb felszolgálási trendekről és szabályokról.

163 oldal,  VZ-USC172, 3300 Ft + postaköltség