Moduláris Módszertani Útmutató |
|
Szakiskolai Fejlesztési Program: Moduláris Tanulási Útmutató 19 szakmához CD. Pincér szakmához: Étlap készítése, Készítsük elő a rendezvényhelyszínt, Kínáljuk magunkat! |
|
Szállodát építünk 6. |
|
Kivitelezés, üzembe helyezés és megnyitás H 5.10. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. november | |
Szállodát építünk 5. |
|
Építészeti, műszaki tervezés H 5.9. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. szeptemberhttp://www.raabe.hu | |
Szállodát építünk 4. |
|
Beruházási döntés és felkészülés H 5.8. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. júliushttp://www.raabe.hu | |
Szállodát építünk 3. |
|
Finanszírozási kérdések H 5.7. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. májushttp://www.raabe.hu | |
Tanítani, de miből? |
|
Újságcikk, Gasztro Fórum 2007. május. | |
Tavaszváró parázspartik |
|
Gondolatok a grillezésről (Mészáros Tiborral közös cikk). Soproni Közélet, 2007. május | |
Szállodát építünk 2. |
|
Koncepcióalkotás és megvalósíthatósági tanulmány H 5.6. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. március.http://www.raabe.hu | |
Szállodát építünk 1. |
|
A kezdeti lépések H 5.5. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. február.http://www.raabe.hu | |
Vendéglátó szakképzés története |
|
Tanulmány a vendéglátó szakképzés történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola | |
A soproni vendéglátás története |
|
Tanulmány a vendéglátó szakképzés történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola | |
A soproni vendéglátás története |
|
Tanulmány a soproni vendéglátás történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola | |
Kedves emésztésére! |
|
Néhány szó az emésztésről és a digesztívekről J 2.8., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2006. februárhttp://www.raabe.hu | |
Módszertani útmutató |
|
Módszertani útmutató a vendéglátás-idegenforgalom szakmai előkészítő érettségihez, Nemzeti Szakképzési Intézet, 2005.http://www.nive.hu | |
Ki a szabadba! |
|
Vendéglátás a szabad ég alatt J 4.6., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. júliushttp://www.raabe.hu | |
Áll a bál! |
|
A bálok szervezéséről J 4.5. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. februárhttp://www.raabe.hu | |
Vendéglátás télidőben |
|
Vendéglátás a téli szezonban J 3.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. decemberhttp://www.raabe.hu | |
Adventtől kiskarácsonyig |
|
Ünnepi készülődés J 3.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2004. decemberhttp://www.raabe.hu | |
Terülj, terülj, asztalkám! |
|
A terítés régi és új szabályai J 3.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2002. szeptemberhttp://www.raabe.hu | |
Szíveslátás |
|
Gondolatok az üzleti vendéglátásról J 2.5., RAABE Kiadó: Titkárságvezetők, menedzserasszisztensek kézikönyve, 2002. szeptemberhttp://www.raabe.hu | |
Szakácsok a frontvonalban |
|
Gondolatok a látványkonyháról J 3.1., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2002. márciushttp://www.raabe.hu | |
Ahány ház, annyi hangulat |
|
A hangulattervezés gyakorlati kérdései G 3.2., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. novemberhttp://www.raabe.hu | |
Vendégösztönzés VI. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. július-augusztus | |
Hangulattervezés |
|
A belsőépítészet szerepe a vendéglátásban G 4.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. júliushttp://www.raabe.hu | |
Vendégösztönzés V. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. június | |
Vendégösztönzés IV. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. május | |
Az étkezés nyitánya III. |
|
Pincér újság, 2000. április | |
Vendégösztönzés III. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. április | |
Az étkezés nyitánya II. |
|
Gondolatok az aperitifekről, Pincér újság, 2000. március | |
Vendégösztönzés II. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. március | |
Az étkezés nyitánya I. |
|
Gondolatok az aperitifekről, Pincér újság, 2000. február | |
Vendégösztönzés I. |
|
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. február | |
Fő a változás! |
|
A konyhatechonlógia új útjai H 2.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. februárhttp://www.raabe.hu | |
Kitálalunk! |
|
Szabályok és lehetőségek a tálalásban H 3.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 1998. decemberhttp://www.raabe.hu | |
Kényelem az ételkészítésben |
|
Convenience food H 2.2., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 1998. decemberhttp://www.raabe.hu | |
Összehasonlító vizsgálat |
|
A magyar, a német és az osztrák felszolgáló-pincér szakképesítés összehasonlító vizsgálata, Nemzeti Szakképzési Intézet, 1993. | |
Szakmai rejtvénypályázat eredményhirdetés |
|
Vendéglátás újság, 1987. november | |
Szakmai rejtvénypályázat hatodik forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. június | |
Szakmai rejtvénypályázat ötödik forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. május | |
Szakmai rejtvénypályázat negyedik forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. április | |
Szakmai rejtvénypályázat harmadik forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. március | |
Szakmai rejtvénypályázat második forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. február | |
Szakmai rejtvénypályázat első forduló |
|
Vendéglátás újság, 1987. január | |
Vendéglátás 11 ezer méteres magasságból |
|
Moszkvai tapasztalatok, Vendéglátás újság, 1985. október |