Moduláris Módszertani Útmutató

 

Szakiskolai Fejlesztési Program: Moduláris Tanulási Útmutató 19 szakmához CD.

Pincér szakmához: Étlap készítése, Készítsük elő a rendezvényhelyszínt, Kínáljuk magunkat!

Szállodát építünk 6.

 
Kivitelezés, üzembe helyezés és megnyitás H 5.10. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. november

Szállodát építünk 5.

 
Építészeti, műszaki tervezés H 5.9. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. szeptemberhttp://www.raabe.hu

Szállodát építünk 4.

 
Beruházási döntés és felkészülés H 5.8. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. júliushttp://www.raabe.hu

Szállodát építünk 3.

 
Finanszírozási kérdések H 5.7. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. májushttp://www.raabe.hu

Tanítani, de miből?

 
Újságcikk, Gasztro Fórum 2007. május.  

Tavaszváró parázspartik

 
Gondolatok a grillezésről (Mészáros Tiborral közös cikk). Soproni Közélet, 2007. május

Szállodát építünk 2.

 
Koncepcióalkotás és megvalósíthatósági tanulmány H 5.6. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. március.http://www.raabe.hu

Szállodát építünk 1.

 
A kezdeti lépések H 5.5. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve 2007. február.http://www.raabe.hu

Vendéglátó szakképzés története

 
Tanulmány a vendéglátó szakképzés történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola

A soproni vendéglátás története

 
Tanulmány a vendéglátó szakképzés történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola

A soproni vendéglátás története

 
Tanulmány a soproni vendéglátás történetéről, Jubileumi évkönyv 1993. Soproni Vendéglátó Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola

Kedves emésztésére!

 
Néhány szó az emésztésről és a digesztívekről J 2.8., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2006. februárhttp://www.raabe.hu

Módszertani útmutató

 
Módszertani útmutató a vendéglátás-idegenforgalom szakmai előkészítő érettségihez, Nemzeti Szakképzési Intézet, 2005.http://www.nive.hu

Ki a szabadba!

 
Vendéglátás a szabad ég alatt J 4.6., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. júliushttp://www.raabe.hu

Áll a bál!

 
A bálok szervezéséről J 4.5. (Mészáros Tiborral közös cikk), RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. februárhttp://www.raabe.hu

Vendéglátás télidőben

 
Vendéglátás a téli szezonban J 3.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2005. decemberhttp://www.raabe.hu

Adventtől kiskarácsonyig

 
Ünnepi készülődés J 3.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2004. decemberhttp://www.raabe.hu

Terülj, terülj, asztalkám!

 
A terítés régi és új szabályai J 3.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2002. szeptemberhttp://www.raabe.hu

Szíveslátás

 
Gondolatok az üzleti vendéglátásról J 2.5., RAABE Kiadó: Titkárságvezetők, menedzserasszisztensek kézikönyve, 2002. szeptemberhttp://www.raabe.hu

Szakácsok a frontvonalban

 
Gondolatok a látványkonyháról J 3.1., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2002. márciushttp://www.raabe.hu

Ahány ház, annyi hangulat

 
A hangulattervezés gyakorlati kérdései G 3.2., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. novemberhttp://www.raabe.hu

Vendégösztönzés VI.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. július-augusztus

Hangulattervezés

 
A belsőépítészet szerepe a vendéglátásban G 4.4., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. júliushttp://www.raabe.hu

Vendégösztönzés V.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. június

Vendégösztönzés IV.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. május

Az étkezés nyitánya III.

 
Pincér újság, 2000. április

Vendégösztönzés III.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. április

Az étkezés nyitánya II.

 
Gondolatok az aperitifekről, Pincér újság, 2000. március

Vendégösztönzés II.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. március

Az étkezés nyitánya I.

 
Gondolatok az aperitifekről, Pincér újság, 2000. február

Vendégösztönzés I.

 
Gondolatok a vendégek ösztönzésének lehetőségeiről, Pincér újság, 2000. február

Fő a változás!

 
A konyhatechonlógia új útjai H 2.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 2000. februárhttp://www.raabe.hu

Kitálalunk!

 
Szabályok és lehetőségek a tálalásban H 3.3., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 1998. decemberhttp://www.raabe.hu

Kényelem az ételkészítésben

 
Convenience food H 2.2., RAABE Kiadó: Vendéglátósok kézikönyve, 1998. decemberhttp://www.raabe.hu

Összehasonlító vizsgálat

 
A magyar, a német és az osztrák felszolgáló-pincér szakképesítés összehasonlító vizsgálata, Nemzeti Szakképzési Intézet, 1993.  

Szakmai rejtvénypályázat eredményhirdetés

 
Vendéglátás újság, 1987. november

Szakmai rejtvénypályázat hatodik forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. június

Szakmai rejtvénypályázat ötödik forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. május

Szakmai rejtvénypályázat negyedik forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. április

Szakmai rejtvénypályázat harmadik forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. március

Szakmai rejtvénypályázat második forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. február

Szakmai rejtvénypályázat első forduló

 
Vendéglátás újság, 1987. január

Vendéglátás 11 ezer méteres magasságból

 
Moszkvai tapasztalatok, Vendéglátás újság, 1985. október