Mezei Lajos: Emberversek

A kötetben szereplő versek rólunk szólnak.
A gyarló, kíváncsi, gondolkodó, gyötrődő, bizakodó, szeretetre éhes, alkotó emberről. Azokról, akik szeretnék megélni, átélni az élet teljességét, keresve a természettel való kapcsolat menedékét.
Amikor a világban nehéz idők járnak, az ember úgy tud megmaradni Embernek, ha meg tudja őrizni a lelki és érzelmi harmóniát.
Ebben szeretnék Önöknek segíteni. Fogadják szeretettel verseimet.
Mezei Lajos

117 oldal, MOA091, 950 Ft + postaköltség

Mezei Lajos: Csodavilág (gyermekversek)

Nagy Dóra rajzaival.

„Mezei Lajos 2007-ben mutatkozott be gyermekverseivel a város közönsége előtt (Boldog Világ). A kötetnek jó visszhangja volt: gyerekek, szülők és óvónők körében kedvelt könyv lett a versgyűjtemény. Ezt követően felnőtteknek szánt, különleges mélységű verseket tartalmazó kötete jelent meg (Emberversek 2008). A most kiadásra került CSODAVILÁG c. kötet ismét a legfiatalabb korosztályt szólítja meg. A szerző a gyermekvilág apró örömeit, a hétköznapok és az ünnepek boldog pillanatait fogja versbe. Friss látásmóddal, eleven ritmikával, játékos képalkotással és mosolyt fakasztó humorral igyekszik megnyerni a gyermekek érdeklődését. A versek legjavát a legigényesebben válogató óvodapedagógus vagy szülő, bízvást használhatja nevelő munkája során. A kötet verseit – a Boldog Világ kötethez hasonlóan – Nagy Dóra kedves illusztrációi díszítik, igaz örömöt szerezve a legkisebbeknek.” – Sarkady Sándor

40 oldal, MEZ113, 1200 Ft + postaköltség