Kérdés-felelet


 Név *

 E-mail

 Weboldal



 Üzenet *

* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
captcha

(284)

(214) Voleszák

2013 Tue March 12, 19:37:03 +0000


Csik Krisztiánnak
Régebbi könyvekben az Angol 1. a gueridon-szerviz, míg az Angol 2. a bekínálásos angol szerviz elnevezése.
Tisztelettel:
Voleszák Zoltán

(213) Csík Krisztián

2013 Tue March 12, 17:02:54 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!!!
Szeretném megtudni hogy mi az angol 2 felszolgálási mód.

(212) Szabó Nóri

2013 Tue March 5, 13:00:08 +0000
email


Tiszelt Voleszák Úr!
Vendéglátó eladó tanfolyamra járok és vizsgára készülvén kidolgozott tételeket keresek a következő modulokhoz (eddig sajnos nem sok sikerrel):
6274–11 Vendéglátó tevékenység alapjai
6284–11 Gyorséttermi- és ételeladó munkája
6285–11 Vendéglátó eladó értékesítő munkája
Ha esetleg tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék érte…
Köszönettel: Szabó Nóri, Kőröshegy

(211) Takács Bettina

2013 Mon March 4, 08:07:58 +0000
email


Jónapot Kívánok!
Múlthéten rendeltem Önöktől 7 db felszolgálás tételekben könyvet!Ami megérkezett március 1-jén csak sajnos senki nem tartozkodott itthon ezért nem tudtam átvenni!
Kaptam egy értesítést hogy a mai napon újból kihozzák de sajnos nem tudom ma sem átvenni!
Azt szeretném kérni ha lehetséges hogy az Ercsi postán tudnám átvenni március 07-én /csütörtök/ !
Ez megoldható lenne?
Köszönettel Takács Bettina

(210) Rába György

2013 Sat February 9, 09:23:43 +0000
email


Tisztelt Tanár úr!
Nagyon érdekelne a véleménye arról, hogy ha igaz az az állításom, hogy a napi munka eltolódott a svájci felsz. mód és/vagy az ültetett állófogadás-jellegű értékesítés felé,akkor miért erőltetik a vizsgaanyagok az angol felszolgálási módot? Tanulóim 100%-a nem lát, nem hall erről az üzletekben semmit. A vizsgán persze, megoldjuk valahogy, de mi értelme van annak, hogy ez a vizsgák fő eleme?
Üdvözlettel,
Rába György

(209) Imre Gergő

2012 Sat December 1, 10:30:40 +0000
email


Tisztelt Tanár Úr!
Én most 18 éves vagyok, szülői késztetésre Gimnáziumban tanultam és nem szakközépbe így érettségi után van lehetőségem belevágni a Szakácsság fortélyainak elsajátításába, viszont sajnos nem tudom, hogy merre illetve hogy hogyan is induljak el ezen a pályán?! Milyen iskolák tartanak szakács képzést? Milyen esélyeim vannak az utána való elhelyezkedéshez? A változásokra és az új dolgok tanulására vevő vagyok, tehát hamar tudok váltani, gyorsan tanulok és mivel szeretek sütni főzni, sürögni a konyhába ezért szívem lelkem beleadnám a tanulásba. Előre is köszönöm válaszát.

(208) Nagy Károly

2012 Wed November 21, 17:39:28 +0000
email


Tisztelt Tanár Úr!
1987-től 1990-ig azaz az első évfolyamban a HungarHotels Kísérleti Iskolájában tanultam Sopronban.
Érdeklődni szeretnék Öntől,hogy az akkor használt tankönyvekből: Ételkészítési és Vendéglátó Ismeretek I,II,III-ből tudok -e rendelni?

Köszönöm válaszát:Nagy Károly/+36306574959

(207) Patakiné Bálint Ilona

2012 Mon November 12, 18:24:52 +0000
email


Tisztelt Voleszák Zoltán!

Érdeklődnék, hogy a 6273-11 Vendéglátó gazdálkodási tevékenységek modulra hol találnék még feladatsorokat, amit gyakorolni lehetne? Egy feladatsort találtam a honlapján, de ezen kívül mást nem.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Patakiné Ica

(206) Pintér Antal

2012 Wed November 7, 10:23:01 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!

Pincér tanulóim a 6278-11.-.es modulból eredményes gyakorlati szintvizsgát tettek. /Különleges eszközfelismerés, éttermi terítés két fő részére, vendégfogadás háromfogásos menüfelszolgálással -ebből kettő angol szervizzel/.A kérdésem a következő: ebben az esetben a szakmunkásvizsgán ezekből a vizsgafeladatokból újra vizsgázni kell, vagy csak a 6279-11.-es modulból?/ötfogásos menü összeállítás, menükártya készítés, díszterítés 2főre,-három fogásos menü felszolgálás, ebből egy fogás esetén különleges éttermi munka-szóbeli vizsgatevékenység/.Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: Pintér Antal /Kenderesi Szakiskola, Középiskola és Kollégium Kenderes/

(205) Ányos Sándorné

2012 Wed November 7, 08:48:32 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!

A 2+2-es végzős szakácsok szóbeli kidolgozott
tételsorát legyenszíves részemre elküldeni.
Nagy segítség lenne. Előre is köszönöm.
Tisztelettel:Ányosné