Kérdés-felelet


 Név *

 E-mail

 Weboldal



 Üzenet *

* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
captcha

(296)

(226) Vargáné Fábián Edit

2013 Fri December 20, 19:51:09 +0000
email


Tisztelt Uram! Kérdésem lenne Önhöz, hogy nekem kellene 2 db sysac pohárra.segítene nekem abban,hogy hol kaphatok ilyet, és mennyi az ára? Várom megtisztelő válaszát! üdv. Vargáné F. Edit

(225) Voleszák

2013 Sun December 15, 16:43:55 +0000


Tamásnak válasz
a) Levesescsésze (bouilloncsésze)
Kétfülű csésze, melynek űrtartalma kb. 3 dl. Híglevesek, püré-, krém- és hideg levesek (pl. Gazpacho), összetett levesek felszolgálásánál használhatjuk. Kanala bouillonkanál vagy desszertkanál.
A gratinírozott levesekhez és a francia hagymaleveshez adhatjuk a leveses cserépedényeket is.
b) Erőlevescsésze (consommé-csésze)
Egyfülű csésze, melynek űrtartalma kb. 2 dl. Erőlevesekhez, az összetett levesekhez és a hideg levesekhez adhatjuk. Kanala consommés kanál vagy desszertkanál.
c) Különleges levesescsészék
Egyfülű csésze, melynek űrtartalma kb. 1 dl. Különleges csésze hiányában mokkáscsészét is használhatunk. Leves-eszenciák (fácán, szarvasgomba), beeftea, teknősbékaleves, fecskefészekleves, kengurufarokleves és cápauszonyleves felszolgálásánál használjuk. Kanala a csésze méretéhez igazodó kávéskanál vagy mokkáskanál.
Tisztelettel: Voleszák Zoltán

(224) Tamás

2013 Thu December 12, 16:04:16 +0000


Tisztelt Voleszák Úr!
Pincér szakos tanuló vagyok, és lenne egy kérdésem a levesek tálalásával kapcsolatban!
Az tudom, hogy az erőleveseket csészébe táláljuk, de egy vagy kétfülübe?
Illetve a krémleveseket is csészébe tálajuk, de egy vagy két fülübe?
Ezzel nem vagyok tisztába?
Köszönöm válaszát!
Üdv,
Tamás

(223) Kozák Hajnalka

2013 Mon November 18, 11:33:24 +0000
email


Tisztelt tanár úr!
Pincér szakoktatóként érdeklődnek, hogy van-e önnek több információja a komplex írásbeli vizsgákról, esetleg még a vizsga előtt lehet e számítani valami minta feladat lapra? Sajnos nem kapok információt.
Válaszát előre is köszönöm.
Kozák Hajnalka

(222) Voleszák Zoltán

2013 Sun May 26, 04:41:15 +0000


Elnézését kérem mindenkinek, akinek levelére nem válaszoltam, de technikai jellegű problémák voltak a rendszerrel. Kérem, hogy akinek még aktuális a kérdése, kérése jelentkezzen a voleszak@t-online.hu email-címen!
Tisztelettel:
Voleszák Zoltán

(221) Szabó Gabriella

2013 Mon May 13, 16:22:10 +0000
email


Tisztelt Tanár Úr!

Egy kis segítségre lenne szükségem.18 évvel ezelőtt én is Sopronba jártam a vendéglátóba, Ácsné Kovács Éva osztályába. Az élet úgy hozta, hogy el kellett végeznem Pesten a Vendéglős OKJ-s képzést, azonban a vendéglátó gazdálkodás szóbeli vizsgájára kapott kidolgozott tételek hiányosak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ön által ajánlott kiadványok közül melyik az, amit érdemes lenne megvásárolni, melyikből tudnék felkészülni a vizsgára?
Illetve mennyi idő alatt érkezne meg a könyv, ha megrendelném.

Válaszát előre is köszönöm: Szabó Gabriella

(220) Csiszár Attila

2013 Wed May 8, 09:14:13 +0000
email


Szia Kolléga!
Van Nálatok a 6275-11/1 angol szakmai id.nyelvi komm. modulhoz angol nyelvi melléklet+forrásjegyzék, melyet a szakmai vizsgára alkalmazhat a tanár nálunk a 076007-esben? ;) :D Segítségedet köszönöm! Üdv: Cs.A.

(219) Szabóné Kovács Andrea

2013 Tue April 16, 12:55:38 +0000
email


Tisztelt Volezsák úr szeretném megkérdezni 2012-es diétás szakács irásbeli feladatsort szeretném gyakorolni az idén végzek diétás szakács-ként kérem ha lehet küldje meg nekem tisztelettel Szabóné Kovács Andrea

(218) linda

2013 Tue April 2, 10:36:57 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!
engem angol nyelvü tételek érdekelne étkezdéseknek tanulok, szükségem volna a segítségére. köszönöm előre is

(217) linda

2013 Tue April 2, 10:16:13 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!
engem angol nyelvü tételek érdekelne étkezdéseknek tanulok, szükségem volna a segítségére. köszönöm előre is