Kérdés-felelet


 Név *

 E-mail

 Weboldal



 Üzenet *

* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
captcha

(253)

(183) Bettina

2012 Sun July 1, 13:33:22 +0000


Tisztelt Voleszák úr!Nekem most Augusztus utolsó hetében lesz javító vizsgám gazdálkodási ismeretekből és nincs lehetőségem tanárhoz járni ezért azt szeretném öntől kérdezni hogy, nem-e tudna nekem tanácsot adni hogy, egyedül milyen módszerrel próbáljak felkészülni a vizsgára? Mert őszintén szólva elég nehézkes számomra ez a tananyag. Várom válaszát. Üdvözlettel Bettina!

(182) Csiszár Attila

2012 Fri June 29, 19:16:56 +0000
email


Szia Kolléga!
Tudnál nekem küldeni egyet az új Vend.üzletvezetési tev. könyvedből a 6283-as modulhoz? Nagyon köszönöm! A nyárra pedig kellemes időtöltést és pihenést kívánok! A számlát az én nevemre…ahogy szoktuk! :) címem a régi: H-9026 Győr, Dózsa rakpart 33/A 2/9.

(181) Csanádiné Retkovszki Edit

2012 Fri June 29, 10:36:07 +0000
email


Kedves Zoltán!
Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban,hogy önnek megvan-e az idei cukrász írásbeli feladatlapja és megoldókulcsa (a modul száma:6352-11). Én cukrász szakoktató vagyok de az idén nem volt végzős osztály az iskolába ezért nincs meg ez a feladatlap.
Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: Csanádiné Retkovszki Edit

(180) Kardos Zoltán

2012 Tue June 26, 09:12:33 +0000
email


Tiszteletem!Szeretnék egy kis segítséget kérni.Jelentkeztem hajóra pincérnek és szeretném megtanulni hogyan tudok elvinni egyszerre 3+1 tányért.Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!

(179) Gombás László

2012 Mon June 25, 19:59:52 +0000
email


Köszönöm szépen! Akkor nem keresgélek tovább az interneten! Akkor leteszem itt a kompetencia vizsgát!
Tisztelettel Gombás László

(178) Voleszák

2012 Mon June 25, 18:56:26 +0000


Gombás Lászlónak
Tudomásom szerint hazánkban ilyen jellegű képzés nem folyik.
Tisztelettel: Voleszák Zoltán

(177) Gombás László

2012 Sun June 24, 21:15:57 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!

Én egy 26 éves srác vagyok és Cypruson dolgozok szakácsként egy 5 csillagos szállodában!
Egy kérdésem lenne!
Magyarországon, hogyan lehet Chef de parti és aztán a feljebb lévő fokozatokat elérni?
Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel: Gombás László

(176) Balotaine Szeifert Éva

2012 Fri June 8, 06:36:59 +0000
email


Tisztelt Voleszák úr!
Sokunk hasznára volt, hogy az eddigi modulokhoz idegen nyelvi feladatokat is találtunk a könyveiben.
Megváltozott a követelményrendszer: a szakmai idegen nyelvi kommunikáció önálló modul lett. Tudna-e segíteni abban, hogy hozzájussak néhány minta-megoldáshoz, aminek alapján kollégáimmal össze tudjuk állítani a tételeket (angol és német nyelvből? Különösen az ilyen jellegű tételek okoznak fejtörést, amelyekben a következő szempontokra kell kitérni, mint

14. Karácsonyi sütemények választéka
Fordítsa le és értelmezze idegen nyelven a vizsgáztató tanárral az adott témához kapcsolódó szöveget!

- Alapvető szabályok betartásának ellenőrzése
- A legfontosabb szakmai információk megértése
- Jellemző alapanyagok, készítési és díszítési módok értelmezése

15. A gulyásleves receptje
Fordítsa le és értelmezze idegen nyelven a vizsgáztató tanárral az adott témához kapcsolódó szö

(175) Vivien

2012 Wed May 30, 19:51:03 +0000
email


Szép estét! és szeretnék rendelni egy könyvet a neve új szakmai számítások 2009 lehetséges ez?

(174) Bényeiné Horváth Éva

2012 Mon May 21, 10:08:33 +0000
email


Tisztelt Voleszák Úr!
Az új szakács modullal 6281-11 kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy milyen gyakorlati tételsort kell kidolgozni? A modul tananyaga hideg konyha, látványkonyha, nemzetközi konyha. Milyen legyen ebből egy 3 fogásos ételsor. Ha írna néhány tételt mintának nagy segítség lenne.
Tisztelettel: Bényeiné Horváth Éva